Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 07-03-2021 22:16:33
Voeding & Gezondheid

Hoeveel beschuiten per verpakking?

Of er 12 of 13 in één pak zitten zal weinig terzake doen, wel dient er het totaalgewicht op de verpakking te staan en of aantal beschuitjes.
ik denk niet dat uw beschuit een variabele hoogte heeft, dus kan het ook zijn dat de dikste per beschuitje 1 à 2 mm minder zou kunnen zijn geworden.
waarom u de grens van 5 a 7 % op beschuit of beschuitjes legt is mij een raadsel. er zijn in mijn logische gedachte geen regels voor, u kunt natuurlijk naar aldi bellen / emailen en de vraagstellen waarom. maar bedenk wel dat niets altijd alles voor eeuwig is. kort google onderzoek leert dat in de meeste merken rollen 13 stuks zitten. ik zou het laten voor wat het is, of als het een halsbelang is tot de hoogste rechter gaan. ik denk dan wel iets over sop en kool ........