Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 11-03-2021 12:30:27
Geldzaken & Recht

Te weinig betaald

Even resumé:
u koopt online een xbox van €299,- en een headset van €149. op dat moment komt er niets in beeld van een kortingsaktie of iets dergelijks en in het betaalscherm staat een bedrag van €350,-. een bon krijgt u pas achteraf en vooraf wist u al dat er geen kortingsaktie was. u blijft vervolgens hameren dat u dacht dat het een korting was omdat dat op de bon stond. maar vreemd genoeg geeft u ook aan dat er geen korting op de bon staat maar een verrekening, en dat niet de gekochte producten met prijzen op de bon staat. u hebt dus geen aankoopbon van wat u gekocht hebt.

als u aan een fysieke kassa staat en u koopt iets voor €448,-, het totaalbedrag op het scherm is €448,- en op uw betaalscherm komt €348,- te staan, denkt u dan echt dat u daarmee weg komt?