Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
deconsumer - 13-03-2021 13:14:30
Voeding & Gezondheid

Incorrecte voedingswijzer op calve pindakaas. hoe kan dit?

Tijger1, ik heb zelf vroeger in de marketing gewerkt (aan de automatiseringkant) en ik kan u vertellen dat ieder woordje op zo'n etiket uiterst zorgvuldig wordt afgewogen. en dat daarbij misleiding niet geschuwd wordt, zolang binnen de grenzen van de wet (vaak tegen het randje, bijv. bij 'net-niet-claims' op drogisterij artikelen).

unilever heeft voordeel als de consument denkt: "oh, creamy en toch light. ik eet normaal geen pindakaas, maar ik ga deze eens proberen."

het programma kassa is er om consumentenbelangen te dienen, en daarom kom ik hier met mijn vraag. ik zal zeker met calve contact opnemen en daarbij mijn waardevolle inzichten van dit forum - indien die er zijn, tenminste - meegeven, om mijn verhaal sterker te maken.