Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-03-2021 04:12:07
Computers & Telefonie

Cookie instellingen worden bizar

Ik heb even op de site gekeken en zie dat ook hier volgens mij twee of drie klikken voldoende zijn: instellingen beheren > de voor functioneren noodzakelijke > opslaan/verzenden.  ik heb niet gekeken of dat inderdaad ook in werkelijkheid zo is.

en in een enkel geval dat ik een site zie waar het niet zo eenvoudig is en er inderdaad een waslijst moet worden weggeklikt begin ik er niet aanom vooral de reden dat ik dat zeer klantonvriendelijk vind en het dan ook veelal een site is waarvan de betrouwbaarheid twijfelachtig is. 

overigens is 'bussinessinsider' een zakelijke site en v&a waar u deze vraag stelt is een site voor consumenten en niet voor ondernemers.

tevens is ook nog aan de orde dat de eigenaren van deze site ongetwijfeld een verdienmodel hebben en er dus op de een of andere manier inkomsten worden gegenereerd door  het koppelen middels cookies met adverteerders en dergelijke.  dit tenzij het een filantropische zakelijke site is waar 'voor niets de zon op gaat'.