Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 15-03-2021 14:41:42
Computers & Telefonie

Cookie instellingen worden bizar

Ik ben het volledig met u eens dat dit bedrijf er bizarre ideƫen op na houdt over de beste manier om toestemming te krijgen voor het plaatsen van cookies. antwoorden als "maar je kunt ze toch wissen" of "stel je browser in om bij afsluiten alles te vergeten" gaan voorbij aan het feit dat het hier om een informatieplicht gaat en dat het je vrijwel onmogelijk wordt gemaakt om te begrijpen waar je toestemming voor geeft.

dit soort websites kan je ook het beste gewoon wegklikken en in je zwarte lijst zetten. door allerlei trucjes te verzinnen, doe je gewoon mee met deze idiotie. als genoeg mensen het vertikken om zo'n site te bezoeken verandert het gedrag vanzelf.