Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-03-2021 09:45:57
Computers & Telefonie

Op de laptop verschijnt: u wordt gevolgd

Als al gezegd is avg zoals u nu heeft gratis en men zal graag zien dat u de betaalversie neemt die op zich meer beveiligings onderdelen bevat. de gratis avg is een basisscanner, opo zich niet slecht.

het fenomeen is ook aan mij bekend (ook ik benutte af en toe avg) en het is feitelijk te negeren. op basis van mijn ervaring kan in vergelijking van avg met de windows defender de windowsdefender voldoende zijn maar ook dat programma geeft niet de beveiling die betaalvirus/beveiligingsscanners geven zoals bijv. norton van symantec, mac afee en kapersky waarbij installatie op meerder pc's vaak mogelijk is (resp. afhankelijk van de aankoopprijs). met regelmaat zijn voor deze scanners ook aanbiedingsacties.

aanvullend: zie ook de opmerking van @juliomariner m.b.t. goedkoper zijn van andere beveilingsprogramma's dan avg en ook dat in relatie met goed letten op aanbiedingen.