Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pietro1948_54583
pietro1948_54583 - 19-03-2021 13:16:05
Geldzaken & Recht

Rente opslag rabobank

ik heb iets dergelijks meegemaakt bij blg. nadat ik de hoofdsom van de hypotheek helemaal had afgelost en er slechts een kleine tweede hypotheek resteerde, weigerde blg de risico-opslag er af te halen. hun verweer: ondanks het feit dat ik de hoofdhypotheek helemaal had afgelost, bleef die hoofdhypotheek geregistreerd staan bij het kadaster. als ik de risico-opslag kwijtgescholden wilde hebben, moest ik de hoofdhypotheek laten schrappen bij het kadaster. dat zou me ca. € 600,00 gaan kosten, waardoor het voordeel van het schrappen van de risico-opslag op slag voor 10 jaar was opgesoupeerd. 


wát een klant-onvriendelijkheid! daar sta je, nadat je 30 jaar hypotheekkosten hebt betaald. de risico-opslag is gewoon een verdien-model!