Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 19-03-2021 13:41:04
Voeding & Gezondheid

Hoe kan ik een internetfraude melden bij kassa?

Dat zou ik niet op het forum doen. het enige wat je krijgt als tip is dat je de volgende keer moet nadenken en controleren of de site betrouwbaar is voordat je iets koopt en betaalt. op zich waar, maar het voegt weinig toe. en inderdaad, dat is ook meestal mijn reactie. 

dit betreft inderdaad een dropshipper. het kan best zijn dat uw bestelling ooit nog geleverd wordt. u heeft er in elk geval te veel voor betaald.

misschien kunnen ze een automatische reactie genereren bij dit soort meldingen:

"heeft u wel onderzocht via bijvoorbeeld https://www.trustpilot.com/review/<vul-hier-uw-web-site-in> of de website betrouwbaar is?
de score voor <vul-hier-uw-web-site-in> is een <x> uit <y> reviews.
volgens https://www.klachtenkompas.nl" target="_blank">klachtenkompas zijn er <z> meldingen waarvan er <a> opgelost zijn.
 u kunt naar uw geld fluiten."


in dit geval had het opgeleverd:
heeft u wel onderzocht via bijvoorbeeld https://www.trustpilot.com/review/smartfitpro.nl" target="_blank">https://www.trustpilot.com/review/smartfitpro.nl of de website betrouwbaar is?
de score voor <vul-hier-uw-web-site-in> is een 1 uit 17 reviews.
volgens https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/smartfitpro.nl/details?companyid=0909efbe-ec23-4502-8a15-6b841795d508" target="_blank">klachtenkompas zijn er 17 meldingen waarvan er 0 opgelost zijn.
u kunt naar uw geld fluiten.