Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-03-2021 09:22:55
Computers & Telefonie

Whats app storing?

@somss..  als al gemeld was er sprake van een storing en behoeft u volgens mij helemaal niets te doen behalve afwachten. ik hoop voor u dat de storing al voorbij is.

ps. ik heb gisteravond geen enkel probleem gehad met whats app dus kan de oorzaak toch ook ergens in uw eigen verbinding liggen en is het zinvol om dat toch ook na te gaan dooir bijv. een reset van router.

ik zie inmiddels ook het antwoord bvan @marita5 dat kruiste met mijn ps. u kunt indie u dat nog niet weet uw verbindingskawliteit zelf testen met een wifi analyzer ik benut de gratis analyzer van faq.

en dan nog een ps. indien vaak storing via wifi kan het zinvol zijn om van kanaal te veranderen. de provider kan daarbij behulpzaam zijn maar op het i-net ziijn daarvoor ook aanwijzingen te vinden. (bijv. op gegeven moment teveel gebruikers in uw omgeving actief op het zelfde kanaal .)