Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-03-2021 10:07:13
Geldzaken & Recht

Bouwcontainer gehuurd

Op zich een merkwaardige gang van zaken omdat ikmet regelmaat containers zie bij renovatoeprojecten waarin al het vrigekomen afva dus puin, glasm afgeschreven duren etc. in wordt gedumpt door de uitvoerder. men had m.i. heel eenvoudig ebven aan u kunnen vragen om het materiaal dat u noemt en kennelijk niet mocht eruit te halen. dat is echter niet gebeurt en ik adviseer u om het maar zo te laten en een volgende keer iets nauwkeuriger te zijn met het bestellen van een container bij een vertrouwde firma. dus niet de ;'goedkoopste'die in dit geval dus duurkoop bleek te zijn.

strikt formeel kunt u proberen om de schade ad. €239,99 te verhalen maar herhaald, ik zou dan niet doen. dat kan u onverhoopt nog meer kosten.

re: ik zie net uw vraag over kantonrechter: lees deze info wat er dan aan de orde is: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en alleen een in eerste instatie aangetekend te verzenden brief kost u € 13,50 en de grote vraag is en blijft dat indien u verder zou procederen m.i. de kans uitermate groot is een kantonrechter uw vordering zal afwijzen.

en deze start kantonrechter procedure. de kantonrechter procedure start met een dagvaarding. dit formele schriftelijke stuk wordt door de consumentenjurist opgemaakt, door de gerechtsdeurwaarder aan de wederpartij betekend en uiteindelijk ‘ter griffie aangeboden’. door deze handelingen wordt de procedure definitief aanhangig.



http://consumentenjurist.nl/diensten/kantonrechter-procedure#:~:text=start%20kantonrechter%20procedure.%20de%20kantonrechter%20procedure%20start%20met,door%20deze%20handelingen%20wordt%20de%20procedure%20definitief%20aanhangig." target="_blank">kantonrechter procedure - consumentenjurist

consumentenjurist.nl/diensten/kantonrechter-procedure