Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-03-2021 18:28:02
Computers & Telefonie

Problemen met overstappen van ben naar kpn

Als ik dit https://www.kpn.com/mobiel-abonnement/overstappen.htm" target="_blank">https://www.kpn.com/mobiel-abonnement/overstappen.htm lees zou het moeten kunnen en zal het probleem inderdaad  bij ben liggen. u stelt dat ben geen 2 g meer kan bieden ebn dat betekent m.i. dat zij een eerder met u gesloten overeenklomst eenzijdig niet meer kunnen nakomen. 

dien dus een klacht in bij: https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/telecommunicatiediensten/" target="_blank">telecommunicatiediensten - de geschillencommissie  en voor alle zekerheid ook deze: https://www.consumentenbond.nl/alles-in-1/rechten-en-plichten-providers" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/alles-in-1/rechten-en-plichten-providers   het is lijkt mij wel een probleem indien u niet eerst zelf uw overeenkomst met ben heeft beïndigd op basis het niet meer aan u kunnen leveren maar m.i. niet onoverkomelijk. zie in ieder geval ook dit: https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/garantie/schadevergoeding-bij-niet-nagekomen-overeenkomst/#:~:text=%20wat%20kan%20ik%20doen%20als%20een%20overeenkomst,geen%20reactie%20of%20komt%20er%20geen...%20more%20" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/garantie/schadevergoeding-bij-niet-nagekomen-overeenkomst/