Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 30-03-2021 18:51:44
Geldzaken & Recht

Minderjarige dochter extreem hoog bedrag kapper

U schrijft dat een bepaald behandeling vanaf 80 euro was, dus niet wat het bij de wensen en de persoon kost.

uw dochter had met haar 15 jaar toch ook minimaal kunnen vragen wat het een en ander kost.
per slot van rekening heeft u een accoord gegeven voor de (zeg maar) basis behandeling (noem dit even product a), echter, uw dochter heeft wat anders gevraagd (noem dit even product b) en niet gevraagt wat daar de kosten van waren.

in mijn visie is uw dochter de hoofdschuldige en heeft de kapster gedaan wat de klant gevraagd heeft. 
een goed gesprek zal wel helderheid kunnen brengen en zie het als leergeld.

dat "minderjarige" zet ik even met opzet tussen haakjes, immers deze "minderjarige" mag wel een arbeidscontract tekenen (op 16 jaar) 
en veel 15 jarigen hebben een eigen bankrekening en baantje en nemen pa of ma echt niet mee naar de winkel/kapsalon. stel u even voor, uw dochter is 17 jaar en 364 dagen en koopt een (in uw ogen te duur) truitje is ze in theorie minderjarig, echter u heeft dan geen poot om op te staan. kappers en kleding en jongeren worden vaak zonder medeweten vooraf door de "minderjarigen" gedaan. als uw dochter nu 12 of 13 was geweest had het anders geweest.

bovendien kunnen meisjes van 15 er behoorlijk volwassen uit zien..