Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 31-03-2021 11:19:43
Computers & Telefonie

Norton blijft bezig over automatisch verlengen maar geeft geen prijsopgave!

Hallo george15963 , 

veelgestelde vragen , 

hoe weet ik of mijn abonnement automatisch wordt verlengd ? 


u kunt de verlengingsstatus van uw abonnement vinden in uw account.




meld u aan bij uw https://my.norton.com/" target="_new">account.




klik op uw naam in de rechterbovenhoek en klik op mijn abonnementen.




de status van uw abonnement wordt weergegeven naast elke actieve bescherming in uw https://my.norton.com/" target="_new">account  




 
hoe annuleer ik mijn abonnement met automatische verlenging?

meld u aan bij uw https://my.norton.com/" target="_new">account en ga naar het tabblad mijn abonnementen om te annuleren. we staan ook klaar om u te helpen via de https://support.norton.com/sp/nl/nl/home/current/contact-chat" target="_new">chat.


na de annulering wordt uw abonnement niet langer automatisch verlengd en loopt uw bescherming af op de laatste dag van uw betaalde termijn.


wanneer uw abonnement is verlengd, heeft u mogelijk recht op terugbetaling van de jaarlijkse verlengingskosten, indien u deze binnen 60 dagen vanaf de factureringsdatum van de verlenging aanvraagt. zie ons https://support.norton.com/sp/nl/nl/home/current/solutions/kb20100113164023en" target="_new">terugbetalingsbeleid voor de algemene voorwaarden.

voor verdere informatie , klik op de rode regels . 

https://support.norton.com/sp/nl/nl/home/current/solutions/kb20080417115558en" target="_blank">https://support.norton.com/sp/nl/nl/home/current/solutions/kb20080417115558en 

zie ook deze link . 

https://softwarehulp.eu/norton-automatische-verlenging-uitzetten/" target="_blank">https://softwarehulp.eu/norton-automatische-verlenging-uitzetten/

ps : u heeft geen betaalde antivirus nodig , de gratis microsoft defender die ingebouwd is in uw windows versie werkt ook goed . 
        wanneer u geen andere antivirus van derden installeert , is microsoft defender automatisch ingeschakeld .