Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 31-03-2021 11:28:59
Computers & Telefonie

Norton blijft bezig over automatisch verlengen maar geeft geen prijsopgave!

Ik geef u mijn ervaring: ik benut al jaren of norton of mc afee en tegen het moment dat abonnement tegen het einde loopt kijk ik altijd na waar er welke goedkope aanbiedingen zijn en die heb ik ieder jaar nog gevonden. de betekenis dat ik dan in die winkel een nieuw abonnement koop van die 'beveiliger' (norton of mc afee) die dan het meest gunstig is qua prijs. en dat scheelt iedere keer toch echt een relevant bedrag hoewel het dan wel betekent dat ik wissel. beiden beveilgen goed en hebben ongeveer ook dezelfde andere mogelijkheden m.b.t. cookie, trackerverwijderen etc. er zijn ook nog andere goede merken waar ik ook naar kijk zoals bijv. kapersky of avast waarvan ik van de laatste heel af en toe de gratis versie heb benut, tijdelijk.  het wisselen betekent in feite ook niet meer dan het moeten opnieuw moeten installeren opbasis van de alsdan aangekochte code van het dan qua prijs/prestatie verhouding voordeligste product.

ps. ik zie inmiddels de reactie van @getty die in het kort hetzelfde is. en dan nog aan aanvulling: kijk bij diverse leveranciers, er zij er die geen norton verkopen en ook die geen mc afee verkopen.

ps. zie voor prijsopgave bijv.deze https://www.bing.com/search?q=norton&cvid=9634f1f321c0426494e5144205198c20&aqs=edge.0.0l7.2027j0j1&pglt=803&form=anspa1&pc=u531" target="_blank">https://www.bing.com/search?q=norton& en deze https://www.mcafee.com/consumer/nl-nl/landing-page/direct/sem/mtp-family/desktop/brand-ad.html?csrc=bing&csrcl2=brand&cctype=[nl-nl][search][brand]mcafee&ccstype=[brand][exact]mcafee&ccoe=direct&ccoel2=sem&affid=1487&culture=nl-nl&utm_source=bing&utm_medium=paidsearch&utm_campaign=[nl-nl][search][brand]mcafee&utm_content=[exact][bmm]mcafee&utm_term=mcafee&msclkid=b80ccecb9ff314842ee1aeafde05fd6a" target="_blank">https://www.mcafee.com/consumer/nl-nl/l en deze waarin u ook een norton prijs ziet: kaspersky internet security