Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 12-04-2021 18:03:12
Geldzaken & Recht

Mag een sportschool geld eisen via incasso over de lockdown periode?

Hallo reinvr , 

veelgestelde vragen : 


kan ik in beweging blijven?
ja, via onzehttps://www.youtube.com/watch?v=tvc0woiobc0&list=plsveuqncoadsolobq7sppghf_ehtrhhpw" target="_blank"> thuis work-out video’s op youtube en https://www.twitch.tv/laconederland" target="_blank">twitch.tv/laconederland  kun je zelf je trainingen blijven doen. er veel filmpjes beschikbaar!


daarnaast bieden wij ook buiten trainingen aan. tijdens deze 1 op 1 (of maximaal 1 op 4) trainingen, staan onze instructeurs voor je klaar met de beste functionele trainingen. fijne work-outs in de buitenlucht, met de regels vanuit de rijksoverheid als uitgangspunt. je sport 50 minuten en betaalt € 9,50 per keer. dit geldt ook voor al bestaande leden omdat er op dit moment geen abonnementen worden geïncasseerd.  meld je aan via https://www.laco.eu/buitentraining/?fbclid=iwar1hhxpcpo0_-uga2awrog9apxktizlm6wnmvywi1d4lhi-prur0bf92xz0" target="_blank">deze link.  ook al je geen lid bij ons bent kun je deelnemen aan deze trainingen.


wil jij echt lekker thuis aan de slag? met de code laco20 ontvang je 20% korting op je gehele bestelling bij https://www.wilkin.nl/" target="_blank">wilkin.nl, hier vind je alles om thuis in beweging te blijven!


zijn jullie bereikbaar voor vragen?
momenteel zijn we beperkt  telefonisch bereikbaar. bij geen gehoor kun je vragen mailen naar je accommodatie. de gegevens hiervoor kun je vinden op https://www.laco.eu/contact/" target="_blank">https://www.laco.eu/contact/. we proberen zo snel mogelijk te reageren. wil je graag teruggebeld worden? dan kun je gebruikmaken van deze link: https://www.laco.eu/bel-mij-terug/" target="_blank">https://www.laco.eu/bel-mij-terug/ we proberen zo snel mogelijk te reageren.


ontvang ik compensatie voor de gesloten periode?
we vinden het heel vervelend dat we deze periode moeten sluiten. omdat wij niet weten wat er gaat gebeuren, hebben wij op 1 januari, op 1 februari en op 1 maart niet geïncasseerd.  wanneer er duidelijkheid is wat betreft de openstelling, komen wij met een passende oplossing.


moet ik het abonnement zelf storneren/terugboeken?
het is niet de bedoeling om zelf het abonnementsgeld te storneren/terug te boeken. je abonnement voor de maand december is voldaan. omdat wij niet weten wat er gaat gebeuren, hebben wij op 1 januari, op 1 februari en op 1 maart niet geïncasseerd.  wanneer er duidelijkheid is wat betreft de openstelling komen wij met een passende oplossing. 

https://www.laco.eu/faq/" target="_blank">https://www.laco.eu/faq/