Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 13-04-2021 17:29:22
Geldzaken & Recht

Garage besteld onderdeel zonder toestemming

Je maakt een onduidelijke afspraak.  je bent er akkoord mee dat een afspraak wordt ingepland zodra de koplamp binnen is. dan mag de garagemedewerker er van uitgaan dat je akkoord bent met het bestellen van de koplamp.
maar je zegt er ook bij dat je eea wilt afstemmen met de verzekering,
heb je daarbij het verhaal van de botsing verteld en het herstel door het schadebedrijf? en dat het mogelijk is dat het schadebedrijf de koplamp gaat herstellen.
dan had de afspraak uitgesteld moeten worden, totdat eea duidelijk was.
later zeg je de afspraak af. heb je nog bewijs van je bellen? dan is de vraag of de medewerker heeft geprobeerd de bestelling te annuleren. is daar bewijs van?
toen de koplamp daarna wel binnen was en een afspraak gepland zou worden, heb je niet een erg handig antwoord gegeven.
ik heb ze uitgelegd dat ik het meer zag als een service dat ze de koplamp alvast bestelde en dat ik in de veronderstelling was dat ze hem ook zo weer konden retourneren. 
daarmee geef je aan dat je wel degelijk akkoord bent gegaan met het bestellen van de koplamp.
dat je niets ondertekend hebt, maakt niet uit. een mondelinge afspraak is ook geldig en je hebt toegegeven dat er een afspraak was dat de lamp besteld zou worden. je staat dus niet erg sterk.