Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thieu - 14-04-2021 13:04:00
Huishouden & Energie

Materiaal aanrechtblad

Ik snap het deegrollen niet zo goed, en ik lees hier dat meer mensen dat doen. ik gebruik op ons granieten blad toch een grote snijplank.
het deeg moet om goed te rijzen niet té koud worden. het aanmaken wordt daarom ook wel met lauwwarm water (of melk) gedaan.
als je het deeg daarna op een groot koud granieten blad uit gaat rollen dan daalt de temperatuur van het deeg enorm, waardoor het minder goed rijst.

ons granieten blad is overigens 3 cm dik.