Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-04-2021 17:47:46
Elektronica & TV

Shredder blokkeert door plaketiket. iemand een tip?

Een truck die die ik benut als mij wel eens hetzelfde overkomt: de shredder in 'reverse' zetten en dan vanuit de 'onderkant' een steviger stuk papier er doorheen proberen te halen. en als het niet lukt, peuteren of loshalen wat echter wel een behoorlijke klus is. (tijdrovend en goed opletten dat alle onderdelen weer op zijn plaats zitten).

als het stroken shredder is kan doorsteken met een dikke paperclip ook nog soulaas bieden. bij een versnipperaar lukt dat niet. 

(aanvullend: ik heb recent een repenshredder geheel gedemonteerd omdat er een wielje krom was geraakt en daarom ook papier beef vastzitten. het heeft bij elkaar een uur of twee werk gekost om alles weer op zijn plek te krijgen. (en werkend).