Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 20-04-2021 16:18:22
Auto & Vervoer

Parkeren

Ns is niet verplicht u overal van een parkeerplaats te voorzien, daar waar het eigen terrein van ns is zal het geen probleem zijn echter heeft ns veel van die station parkeerplaatsen uitbesteed met die verstande dat er (gratis) plaats is voor eigen standplaats personeel, ns betaald daar meestal een vergoeding voor.  belangrijk voor ns is dat u tijdig op uw werk bent en hoe daar komt is niet hun probleem, u kunt vanuit hoogland, droog, met de bus in amersfoort komen en vandaar uit gratis per trein naar amsterdam. en die grote koffer....gewoon iets kleinere nemen. een machinisten/conducteurtas hoeft niet zo zwaar te zijn als u wat meer in uw kastje achter laat, en papierwerk kan ook een groot deel op kantoor achterblijven, en bent u storingsmonteur heeft u een plek waar gereedschap opgeborgen kan worden.. 
dus nee ns is niet verplicht u van een parkeerplaats te voorzien en die "verantwoordelijke", neem aan in amersfoort, heeft volkomen gelijk.
een auto in een grote koffer parkeren? moet die wel erg groot zijn of u heeft een mini auto.☺