Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 21-04-2021 07:51:30
Auto & Vervoer

Parkeren

Over intelligentie gesproken. u komt eerst met een half verhaal, gaat daarna bijna iedereen afkraken en kunt nog geen verdere uitleg geven. wat verwacht u hier?

het is heel simpel, uw standplaats is amsterdam en daar mag u gebruik van maken van een parkeerplaats als u daar op tijdstippen moet zijn als er niets rijdt. een service waar menig werknemer jaloers op zou zijn. en verder is het uw eigen verantwoordelijkheid om op uw werk te komen. dat geldt voor u en dat geldt voor elke andere medewerker van wat voor bedrijf ook. of denkt u dat een schoonmaakster die om 5 uur 's ochtends moet beginnen en er nog geen bussen rijden met de taxi op kosten van de baas opgehaald wordt? of de postpakketsorteerders die 's nachts alle internetbestellingen moeten verwerken allemaal een bedrijfsbus met eigen parkeerplaats krijgen?

is voor u de koffer te zwaar, of is de afstand te ver, dan moet u daar zelf conclusies uit gaan trekken.