Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Donuts
Donuts - 22-04-2021 09:01:48
Computers & Telefonie

Ik ben opgelicht via internet, duur beeldscherm nooit geleverd, wat nu?

Je bent niet opgelicht door deze shop, niet meteen van het slechtste uit gaan. ze bestaan al sinds 2014 en blijkbaar zijn de problemen ontstaan sinds begin maart dit jaar. er is dus iets anders aan de hand, zou bijv. ook ziekte kunnen zijn. het lijkt er op dat ze wel de intentie hebben z.s.m. de problemen op te lossen en contact met de bestellers op te nemen.

als je betaalt hebt met paypal of een creditcard kun je je geld via die weg terug halen. met een ideal betaling kan dit niet.

nog even geduld hebben totdat er meer duidelijkheid is over wat er gaande is. zelfs als er sprake zou zijn van een aankomend faillissement, heeft dit ook niets te maken met oplichting. bedrijven kunnen nu eenmaal failliet gaan.