Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-04-2021 11:13:11
Computers & Telefonie

Ik ben opgelicht via internet, duur beeldscherm nooit geleverd, wat nu?

Ik kom nog even terug en zie o.a. dit: https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/54090153#54090153" target="_blank">https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/54090153#54090153 en ook deze: https://webshopchecker.nl/shop/ti-84shop-nl/" target="_blank">https://webshopchecker.nl/shop/ti-84shop-nl/  en ook deze https://www.klacht.nl/ti-84shop-nl/klacht/opgelicht-1487/" target="_blank">https://www.klacht.nl/ti-84shop-nl/klacht/opgelicht-1487/ en ik vrees dus: 'fluiten naar uw geld' ik zie geen adres maar het kan wel zinvol zijn indien dat toch bekend is om een in gebreke stelling te proberen gelet op het door u genoemde bedrag en u kunt dan https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">dezevoorbeeldbrief-ingebrekestelling/ benutten. (achergrondinfo: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/. het aangetekend verzenden kost u ca. € 9,00
het motto is dan wel: 'niet geschoten, altijd mis'. maar als er geen of een negatieve reactie komt zou het verder procederen moeten betekenen en dan is ook de vraag of dat niet veel meer gaat kosten 'als er van een kale kip niets te plukken valt', zeer pessimistisch uitgedrukt. heedt u een rechtsbijstandsverzekering? zo, ja, schakel die dan in..