Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 26-04-2021 22:14:05
Geldzaken & Recht

Prepaid creditkaart

Ik heb een creditcard (met een limiet van € 2.000,-) die gekoppeld is aan mijn ing betaalrekening. kosten hiervoor € 18,60 per jaar. zou je aankopen willen doen die hoger zijn dan de limiet, kun je dat zelf naar de kaart overmaken.
de creditcard heeft een andere pincode dan de pincode behorende bij de bankpas van mijn betaalrekening. ik gebruik hem uitsluitend voor het huren van een auto in het buitenland en soms voor internetaankopen. afschrijvingen vinden 1x per maand plaats.

dit staat op de site van de ing: kies voor maandelijks al je betalingen laten afschrijven van je betaalrekening dan betaal je geen rente over je creditcardbetalingen. je creditcard is dan geen lening die bij bkr geregistreerd wordt. zorg wel voor voldoende saldo op je betaalrekening op het moment van afschrijven. dat voorkomt roodstand waarover wel rente wordt gerekend.