Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-04-2021 16:54:10
Huishouden & Energie

Geas energiewacht heeft het abonnement verhoogt met 32% van 8,55 naar 11,34 kan dat zomaar. ik vind dit een schandalige manier hoe je omgaat met je klanten.

Zal best kunnen, er zullen ongetwijfeld 1.000 redenen voor kunnen bestaan. het leven voor mensen en bedrijven wordt steeds duurder. en ja, zij kunnen dat eenzijdig beslissen, het is aan u om er wel of niet gebruik van te maken of er te vertrekken als klant. u werkt daar niet als leidinggevende, dus u heeft geen invloed op het bedrijfsbeleid. zou niet best zijn als klanten beslissingen binnen andermans bedrijf zouden kunnen nemen. dus als u een bedrijf zou hebben zou u het oké vinden als de klanten de prijzen zouden bepalen? ik denk het niet.