Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 28-04-2021 19:51:46
Garantie & Verzekeringen

Ben ik nu gek? allsecur weigert me vanwege te sterke auto!!

Beste,

een verzekeraar maakt een simpele rekensom. is de kans op schade te groot dan is de kans op winst te laag en wordt de polis geweigerd.
dat is toegestaan. in uw geval zal het waarschijnlijk te maken hebben met reactietijd en lichamelijke kracht, die toch van belang zijn bij het rijden in een auto met hoog vermogen.
bij jongeren gaat het net zo. zelfs met een eenvoudige auto is de premie dan torenhoog, simpelweg omdat de kans op schade erg hoog is.

u zult moeten zoeken naar een andere verzekeraar, en in het uiterste geval naar een andere auto. al zijn er meestal wel verzekeraars die bereid zijn een hoger risico te aanvaarden, uiteraard dan wel tegen een beduidend hogere premie.