Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mag een verzekeraar (de amersfoortse/a.s.r.) je zo in de kou laten staan?

Arbeidsongeschiktheid is naast medische missers een van de "naarste" dossiers in de verzekeringen. de schade is zo hoog dat (sommige) verzekeraars echt alles uit de kast trekken om de schade te minimaliseren of zelfs af te wijzen, het getouwtrek kan jaren tot zelfs tientallen jaren duren. en omdat men het zo lang kan rekken is ook geen toeval dat er op een gegeven moment ook wordt onderhandeld om dan maar eindelijk eens geld te zien. en juist dat sterkt de verzekeraars weer om het te rekken want dat loont dus. als het u menens is en u kunt het betalen zou is als de duivel een gespecialiseerde advocaat ga zoeken.
er is volgens mij recentelijk naar aanleiding van een schrijnend geval ook discussie geweest met de minister die vond dat eea beter moest dus wie weet komt daar nog wat uit.