Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-05-2021 10:11:38
Winkels & Webshops

Winkel accepteert geen retouren omdat ze geen webwinkel zijn.

Zoals al gezegd presenteert deze ondernemer zich wel degelijk als webwinkel en voldoet dus niet aan de wetgeving m.b.t. wettelijke bedenktijd.

wat te doen: er zijn een aantal mogelijkhedenen die zijn:
1. https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer als al genoemd  (https://ictrecht.nl/2011/06/20/een-klacht-over-een-webwinkel-ga-naar-consuwijzer/" target="_blank">https://ictrecht.nl/2011/06/20/een-klacht-over-een-webwinkel-ga-naar-consuwijzer/)
2. melden bij https://www.klachtenkompas.nl/" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/ griatis service van de consumentenbond
en eventueel ook 
3. in gebreke strellen m..b.t. het niet naleven van de wetgeving middesl bijv. deze voorbeeldbrief-ingebrekestelling en let dan wel op dat het gaat over niet naleven van dewetgeving. voor nadere achtergrond info:  https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/