Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 03-05-2021 18:49:39
Winkels & Webshops

Retour pakket naar brandfield.nl zoek. wie is verantwoordelijk?

Hallo randy801299 , 

brandfield blijft zich verschuilen achter de kleine letters onderaan de website en zegt verder niets te kunnen doen

zo`n kleine letters zijn het niet , staat zelfs 2x op de site . 


je retourzending versturen

wanneer je je pakket terugstuurt via het antwoordnummer, ligt het risico bij de klant wanneer het pakket beschadigd of niet aankomt bij brandfield. brandfield kan hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. wil je je pakket verzekeren, zodat je geen risico loopt op verlies, kies er dan voor om je pakket via het postnl loket aangetekend te versturen. retourneer je je producten aangetekend of via een andere vervoerder, dan zijn de kosten voor jezelf. 

veelgestelde vragen , 


wie is verantwoordelijk voor het pakket? 


als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw retourzending voor een goede bescherming tijdens het transport. pak het artikel in, voeg het retourformulier of het modelformulier voor herroeping ingevuld bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen. stuur vervolgens het pakket retour en volg daarbij onderstaande instructies. wanneer je je pakket terugstuurt via het antwoordnummer, ligt het risico bij de klant wanneer het pakket beschadigd of niet aankomt bij brandfield. brandfield kan hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. wil je je pakket verzekeren, zodat je geen risico loopt op verlies, kies er dan voor om je pakket via het postnl loket aangetekend te versturen.

https://www.brandfield.nl/info/retourneren/" target="_blank">https://www.brandfield.nl/info/retourneren/