Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 03-05-2021 18:59:14
Winkels & Webshops

Retour pakket naar brandfield.nl zoek. wie is verantwoordelijk?

@randy801299 , 

brandfield is aangesloten bij thuiswinkel.org , u kunt daar een klacht indienen , niet geschoten is altijd mis , klik op de rode regels . 

https://www.thuiswinkel.org/leden/brandfield/certificaat" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/leden/brandfield/certificaat 

https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen 

verwijs hierbij ook naar stap 3 , 


stap 3

zet het antwoordnummer op je pakket en geef je pakket af bij een postnl loket. wanneer je je retourzending afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. bewaar dit verzendbewijs goed. zonder verzendbewijs kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor vermissingen van artikelen tijdens een retourzending.


binnen 5 werkdagen na ontvangst, ontvang je per e-mail een bevestiging van ontvangst van je retourpakket. het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, overgemaakt naar jouw rekening! voor de exacte dagen verwijzen we je door naar de tabel hieronder. wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. heb je betaald met een fashioncheque of een giftcard? dan word je ook terugbetaald met een fashioncheque of giftcard. wanneer je hebt gekozen voor afterpay, zorgen wij ervoor dat je factuur wordt aangepast.