Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 05-05-2021 14:47:38
Elektronica & TV

Wasmachine

Normaal gesproken moet u dit met de verkoper afhandelen en heeft u met de fabrikant weinig van doen. dus waar heeft u de machine gekocht ga daar naar toe en laat die het maar met de fabrikant oplossen. maar dan is de vraag is hoe kan zo'n glas breken, moet er toch wel iets zwaars in de was gezeten hebben. staat er iets in de gebruiksaanwijzing dat de deur niet onder de garantie valt lijkt mij onwaarschijnlijk omdat het een onderdeel van de machine is.
dus nogmaals ga naar de verkoper met uw klacht. let er bij de reparatie ( kwestie van glas vervangen) wel op dat men de machine goed controleerd op glasscherven, zo die ook onder in de machine liggen kan dat op den duur weer de pomp beschadigen.