Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 07-05-2021 13:49:07
Winkels & Webshops

Geen fatsoenlijke oplossing ok tankstation?

@ben er moe van

weet je wat ik ga doen? ik ga een crowdfunding hier op het forum voor je starten. als jij dan even doorgeeft hoeveel je teveel denkt betaald te hebben, dan hebben we een streefbedrag.

nu even serieus
het is over het algemeen genomen (of je het ermee eens bent of niet) dat producten bij een benzinepomp vaak (misschien wel altijd) duurder zijn dan in de een winkel. tenslotte wil de pomphouder ook daar marge op hebben.

ik vind de reactie van ok (en je hoeft echt niet nog een keer dat antwoord te kopiƫren, want die kennen we nu wel) erg netjes, want ze hadden ook niet kunnen reageren he.

verder zou ik, als ik die dingen nog nodig had, de tip van geboren amsterdammer opvolgen en of een pak maandverband of een doosje tampons in je dashboard leggen. voorkomt een hoop stress of irritatie de volgende keer.