Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 07-05-2021 15:09:33
Huishouden & Energie

Kosten retour seats and sofa's

Heb je de bank laten bezorgen ? dan moeten hun hem ook ophalen voor reparatie .

heeft u hem opgehaald moet u hem zelf terug brengen voor reparatie. 

zelf ook soort gelijk gehad met seats en sofas jaren geleden. bank opgehaald in eindhoven ( komen uit tilburg) , na maand doorgezakt. moesten hem terug brengen voor reparatie. weer opgehaald en 6 maanden later zelfde aan andere kant. of we weer kwamen brengen. nou elke keer vervoer regelen, aanhanger, op en neer. was er klaar mee. timmerman heeft extra lat gemonteerd en andere kant zakte na 3 mnd ook weer door.

nog een keer aanhanger gehuurd en hem naar de stort gereden. weg 2700 euro . was er zo klaar mee ????. garantie van niks maar juridische loket zei toen dat ze in hun recht staan. en zelf moest brengen en ophalen . 

zou dan ook iedereen aanraden niet te bezuinigen op bezorgen . en bedrijf dat niet bezorgd, weg blijven. heeft een rede dat ze niet bezorgen