Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

H
H van Gestel - 10-05-2021 12:48:18
Geldzaken & Recht

Fraude abnamro

Wat ik verkeerd gedaan heb, weet ik niet. ben erg zorgvuldig met openen van mails, maar blijkbaar is dat toch misgegaan. eenmaal binnen kan je bij abn gewoon je adres wijzigen, zonder verificatie o.i.d. eenmaal een ander adres (waar ik niks van wist of gehoord/gelezen heb) is het eenvoudig een nieuw pasje aan te vragen, blijkbaar ook met een (nieuwe) pincode. en dan is het wachten tot het op een dag rond 17:00 is, want dan ben ikzelf waarschijnlijk op weg naar huis (wat ongeveer ook klopte).
ook vreemd dat afgelopen zaterdag bij programma van kassa iemand sprak die hetzelfde was overkomen, ook een kantoor in almere vraagt pasje aan en abn stuurt die vervolgens gewoon op, zonder enige controle. was bij hem: € 45.000,-. hoeveel zullen er nog volgen?