Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Folie keukenkastje laat los

Zie de al gegeven reacties.  op basis van uw vraag m.b.t. rechten zou u een beroep kunnen dieoen op de consumentenwetgeving maar gelet op het feit dat de bedoelde deur al ca. 6 jaar geleden is geplaatst zal hoe dan ook door u het bewijs geleverd moeten worden dat de oorzaak niet aan u is te verwijten en kan/mag er rekening worden gehouden met ook afschrijving. 

u geeft aan dat de leverancier u een adres heeft gegeven die eventueel een vervangende deur kan maken, benader die dan en wacht dan even af wat dan de kosten zullen zijn. mogelijk zullen die best meevallen en zal dat u de nodige moeite besparen. daarbij lijkt het mij ook mogelijk dat de folie vervangen kan worden en is het zinvol dat ook na te gaan, bijv. bij een  'klusbedrijf' / kleien aannemer.

een verwijzing naar de wetgeving, gebaseerd op hetgeen in bw art 7: 17 t/m 25 is gemeld: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn en m.b.t. eventueel eegeschillencommissie  https://www.cbw-erkend.nl/geschillencommissie-wonen" target="_blank">https://www.cbw-erkend.nl/geschillencommissie-wonen  het lijkt mij echter dat u daar niet aan moet beginnen en zeker niet als vervanging niet al te kostbaar is. (wel actie nemen zal u in ieder geval tijd en ook geld kosten.