Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-05-2021 16:14:42
Geldzaken & Recht

Registratie bij aegon (pensioen)

Toch zo maar een 'dwarsstraat tip'omdat dit wel merkwaardig is. mogelijk is het een goed idee dat u dit meldt bij https://www.klachtenkompas.nl/" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/  (gratis van de consumentenbond. mogelijk kan men daar iets mee. mogelijk is het nog beter om deze vraag/klacht voor te legen aan:  zie : https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten/veelgestelde-vragen/pensioentoezicht/klacht-over-pensioenuitvoerder" target="_blank">https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten/veelgestelde-vragen/pensioentoezicht/klacht-over-pensioenuitvoerder

en verder: zie de tip van @sira hetgeen ze m.i. ook bij aegon aan u hadden kunnen melden.

op zich is dit wel een opvallende kwestie die de vraag oproept hoe u dan voor uw belanrijke gegevens zoals upo van uw vorige verzekeraar kreeg.