Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 15-05-2021 19:17:55
Winkels & Webshops

Truuly benadeeld onrechtvaardig hun klanten

Met een aanbieding 1 bh betalen 3 krijgen voor 30 euri's, tja dan krabbel je jezelf even achter je oren. vooral via feest boek!.
en natuurlijk niet gecontroleerd op naam, adres, woonplaats , kvk/telefoon nummer en webshop controle. wat je beter van te voren kan doen, dus vóór het bestellen en ..... betalen!.

in basis kan en mag in nl volgens de wet een bh geruild/geretourneerd worden. echter, u heeft besteld in china en daar gelden andere wetten. en om voor € 30 te gaan procederen en tijd te steken in klachten sites, verloren tijd. geef de bh's aan de kringloop/leger des heils oid.

het begrip dropshipping wordt wekelijks behandeld op de tv met "wordt u al geholpen" met meester f. visser. en is al jaren een topic op alle tv uitzendingen op alle zenders, dus vroeg of laat zou je toch eens moeten ervaren dat "men" dit verschijnsel al een poosje gebruikt wordt.