Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va

Als een bankstel veel duurder uitvalt als het word aan gegeven in de winkel

Ik was er ooit in getrapt naar binnen te stappen bij die club en zag een bank met een vanaf prijs. er kwam 1500 bij voor een ander stofje en andere pootjes.
uitleg gevraagd die bestond uit: de stof die er op gaat kost geld en het erop maken ook, datzelfde geldt voor de pootjes.
ok.... zei ik, er zou sowieso stof en pootjes op en onder die bank moeten, dus geldt alleen de meerprijs voor de stof en de pootjes en dat kan naar mijn inzicht nooit 1500 zijn. dit liep vrij hoog op, ik kon 500 korting krijgen, maar moest dan wel meteen beslissen. vervolgens bracht ik ook nog in dat ik wettelijk! binnen 8 dagen zonder opgaaf van reden kon annuleren waarna de verkoper helemaal los ging tegen mij en mijn vriendin. ik heb meneer een vriendelijke glimlach gegeven en ben onder een scheldcannonade inclusief de wetenschap dat ik daar niet meer welkom ben..... weggegaan... dagje efteling is er niets bij!