Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 19-05-2021 18:14:31
Garantie & Verzekeringen

Factuur reiskosten :

U heeft een brommobiel gekocht met 3 maanden garantie en vraag ik me af waarom u toen de auto niet meer wilde starten de verkoper niet gecontacteert heeft.
de verkoper had gevraagd wat de klachten waren en als u toen had vertelt dat de auto niet wilde starten was de eerste vraag geweest of de auto nog in de versnelling stond want als dat zo is dan start de auto niet. u heeft op eigen initiatief een nieuwe accu aangeschaft die de oorzaak helemaal niet bleek te zijn want de brommobiel wilde nog niet starten en pas toen de verkoper langs laten komen die zet de versnelling in de vrijstand en de startproblemen zijn voorbij. wat u probeert is uw gebruikersfout want u had kunnen weten de versnellingspook in de vrijstand dient te staan af te wentelen op de verkoper en ook nog eens de accu vergoedt te krijgen m.i. volkomen kansloos en wat de voorrijkosten betreft die dient u te voldoen want u heeft de verkoper onnodig reiskosten laten maken.