Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-05-2021 09:12:59
Voeding & Gezondheid

Astra zenica weigeren

Het is uiteraard aan u om te weigeren als u op basis van door u vermeende info dat nodig vindt. het is echter ook aan iedereen om dat zelf te beslissen. hierover een rechtzaak starten? dat zal alleen maar geld kosten. de vraag is zelfs of dat wel ontvakelijk zal zijn bij rechtspraak.

het is algemeen bekend dat er bij bepaalde soorten vaccins bij specifieke gevallen risico's kunnen zijn en die risico's ook worden afgewogen tegen het veel grotere risico van het besmet maken door (een variant van) het covid19 virus.

u behoort in ieder geval niet tot degenen die het bestaan van dit virus ontkennen en het gevaar ervan. degenen die in overvolle treinen hun mondbescherming afdoen doen dat overduidelijk wel en die negeren dus de veelheid van 'oproepen' om dat niet te doen en ook waarom niet.