Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 25-05-2021 15:31:59
Auto & Vervoer

Ik voel mij opgelicht door amslod (e-bikes)

Blijkbaar de eerdere antwoorden niet gelezen maar het omruilen is niet bepaald handig geweest. juist in heuvelachtig gebied is een middenmotor prettiger dan een voorwielmotor. u doet moeilijk over de trapkracht echter ook bij een voormotor moet u kracht zetten.
het voordeel van trapkracht is dat deze direct reageerd op de druk op de pedalen en de (trek)kracht van de motor daar automatisch op aanpast binnen de gekozen stand. probleem is echter dat sommige mensen er niet mee overweg kunnen omdat ze maar 2 electrische standen kennen en dat is alles of niets. neem daarbij dat dit ook met de versnelling gedaan wordt en dan klopt het dat je je het laze...s trapt om tegen een helling op te komen.

maar dat terzijde lees de reacties op uw eerdere vraag, u ruilt nml gebruikte fietsen in.