Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-06-2021 09:12:42
Geldzaken & Recht

Mag een woningbouw bepalen dat je bankstel niet voor een balkondeur staat. er is nog een 2de deur naar hetzelfde balkon

Neen! dat mag niet. het is uw woning en ik vraag mij (ook) in rede af hoe men bij een dergelijke bepaling komt.  aanvullend op de al door @gerbera gegeven reactie: 

huurt u van een corperatie? breng dan uw probleem onder de aandaacht van de huurdersbelangenvereniging die iedere corperatie moet hebben.

u kunt ook terecht bij https://www.woonbond.nl/landelijk-kantoor" target="_blank">https://www.woonbond.nl/landelijk-kantoor maar dan is het mogelijk een probleem indien u gen lid bent).

hoe dan ook kunt u ook altijd uw vraag stellen bij: - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus je gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl


ik zie niet in hoe een bankstel voor een deur een veiligheidsprobleem kan zijn voor u als bewoner. mogelijk 'is men in de war'met het veiligheidsprobleem m.b.t. plaatsing van dergelijk meubilair in gemeenschappelijke doorgangen / entree etc.   (nog afgezien daarvan is er nog een uitgang naar het balkon waar niets voor staat)