Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Dianne19635
Dianne19635 - 10-06-2021 08:35:19
Geldzaken & Recht

Oplevering huurwoning aan nieuwe huurder

Het gaat er niet om of ik zelf een emmer sop en een stofzuiger heb, het gaat erom hoe de woning aan mij is "overgedragen". oplevering met iemand van de woningbouw is in corona tijd helaas niet zo, ik heb de vrijdag toen ze belde dat ik mijn huurcontract kon ondertekenen (wat online is gebeurd) gevraagd naar de schoonmaakploeg en die stond inderdaad als werkboek in hun systeem. 
ik heb meerdere keren naar de stank gevraagd voordat het contract in ging, het lijkt mij dat ik als nieuwe huurder (wel of geen urgentie) recht heb op een woning die tenminste niet stinkt naar hond/kat en hun urine etc.
als u ook goed heeft gelezen staat er duidelijk dat ik niemand van de woningbouw heb gezien en dat mijn vraag is welke rechten ik als huurder heb en wat de plichten zijn van de verhuurder. en waarom ik niet heb gebeld is omdat mijn zorg/klacht al vanaf 9 april bij hen bekend is en het altijd handiger is om de zaken zwart op wit te hebben.