Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Henk De Zevende
Henk De Zevende - 10-06-2021 13:34:33
Geldzaken & Recht

Bent u ook zo boos over de 5€ extra bij de termijnbetalingen van infomedics?

Je vindt het uitbuiters en dat komt omdat je het blijkbaar niet begrijpt of niet wil begrijpen. net als de bakker zijn geld wil hebben als hij een halfje bruin levert wil de tandarts ook zijn geld nadat hij bezig is geweest, tandartsen zijn geen bank van lening. infomedics is een bedrijf dat de facturatie voor die tandarts verzorgt, zij betalen de tandarts en u betaalt aan hen. u bent dat geld dus verschuldigd net als infomedics dat geld weer verschuldigd is en als u krediet wil dan moet u daarvoor betalen. dat kunt u onredelijk vinden en daar kan ik tot op zekere hoogte best in meegaan maar de onredelijkheid zit niet in het feit dat krediet geld kost.

er zijn best goede argumenten te bedenken waarom tandzorg in het basispakket zou horen (en ook één ijzersterk tegenargument) maar dat is een politieke keuze, wij nederlanders willen dat blijkbaar niet.