Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yv
Yvonne-909 - 11-06-2021 10:54:44
Geldzaken & Recht

Oplevering huurwoning aan nieuwe huurder

Als ik hier de reacties van sommige mensen (de vaste kliek reageerders) lees dan verbaast het mij hoeveel aannames, vooroordelen en negativiteit daarin verwerkt is.

"mw. heeft geen echte urgentie, wil de woning eigenlijk niet hebben, is te beroerd om zelf de handen te laten wapperen, wil een kant en klare woning opgeleverd krijgen schoongemaakt, behangen en geschilderd, moet de geur van kattenpies of sproeigeur maar voor lief nemen, moet gewoon niet klagen en zeuren".

als er iets is wat lang blijft hangen dan is dat wel de geur van dierenurine. zo'n ammoniakgeur lijkt mij nou ook niet echt gezond voor iemands longen, zeker niet voor een kindje van 6 mnd.

mw. hoeft hier niet te verantwoorden waarom ze een urgentieverklaring heeft.
en als je dat hebt wil dat ook nog niet zeggen dat een wbv je alles maar aan kan smeren onder het mom van je moet het maar accepteren anders heb je pech en kun je weer achteraan in de rij woningzoekenden aansluiten.

echt, mw. vraagt om tips en advies, niet om afgezeken te worden door een stel vooringenomen betweters.