Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Verzekering ongevraagd gewijzigd

(zie de aanvulling die ik iets later gaf)
gelet op de bindende uitspraak die er al is zijdens het kifid lijkt het mij duidelijk dat degene die u vanuit aon deze reactie heeft gegeven niet op de hoogte is van deze bindende uitspraak en dit te melden bijv. via hun https://www.aon.com/netherlands/overaon/aon-nederland/klachtenprocedure.jsp" target="_blank">klachtenprocedure  omdat ik niet uitsluit dat men deze uitspraak mogelijk uitsluitend als bindend opvat voor alleen ook de partij die deze klacht indiende is het ook zinvol om de ombudsman van het kifid hier over te berichten: https://www.kifid.nl/de-ombudsman-biedt-effectieve-hulp-bij-financiele-klachten/" target="_blank">https://www.kifid.nl/de-ombudsman-biedt-effectieve-hulp-bij-financiele-klachten/  omdat, indien dat zo is, de uitspraak in uw casus niet anders zal zijn.

het staat u uiteraard geheel vrij om de verzekering bij aon op te zeggen.

re: de verzekering heeft overigens op zich niets met het wel of niet benutten van virus applicaties te maken maar zoals ik het begrijp met eventueel gevolgen van cybercriminaliteit waar een securityprogramma ook geen 'redmiddel' is.  zie daarom de info die @marita5 al in een reactie op @miennaamishaasz gaf  https://doc.aon.nl/?c=16ljjx8nqe" target="_blank">https://doc.aon.nl/?c=16ljjx8nqe  waarin wordt aangegeven welke vergoedingen en waarvoor er plaats vinden. nadat ik dit heb doorgenomen kan het toch zinvol zijn, afhankelijk van uw situatie om deze verzekering wel aan te gaan. herhaald, men kan u niet verplichten.

tenslotte: indien uw verzekering via een tussenpersoon loopt, benader die dan ook.