Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joskaa - 18-06-2021 13:26:07
Geldzaken & Recht

Muizenoverlast door bouwkundige gebreken

Purschuim is geen oplossing: daar vreten muizen zich binnen een minuut doorheen. gewoon schuursponsjes (even op maat knippen) in de muurvoegen stoppen en regelmatig nalopen. vooral in het begin zie je dat ze deze er bij sommige voegen in of uit geduwd hebben.
op zolder/vliering zou je een paar stukken karton kunnen neerleggen: in het midden chips erop en daarom heen  een brede strook niet droogbare lijm smeren; de uiteinden van het karton drooglaten en een soort van 'spoortje chips' naar het midden maken. de muizen blijven aan de lijm kleven en gaan van de stress binnen een paar minuten dood.  niet prettig maar werkt wel; muizen (pis en keutels)  zijn slecht voor je gezondheid dus vooruit maar.