Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 20-06-2021 14:22:04
Huishouden & Energie

Kunststof-ovenrooster

Ik zie nu welke combi het is, deze heb ik ook en als het goed is zijn daar ook 2 ronde roosters bij welke in alle combi-standen gebruikt kunnen worden. het vlakke rooster wordt geadviseerd deze voornamelijk in de ovenstand (hete lucht), gril of combinatie te gebruiken waarbij de hoogte van het rooster veelal op de verpakking van het voedsel staat. magnetron voeding kunt u het beste alleen op het draaiplateau zetten. het gebruik van de automatische (kook)programma's is even een kwestie van uitproberen maar werken prima.

https://www.gebruikershandleiding.com/sharp-r971-in/preview-handleiding-547699.html" target="_blank">hier de originele handleiding welke normaal meegeleverd wordt.