Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 23-06-2021 12:05:50
Huishouden & Energie

Zonnepanelen

De prijs van de panelen zijn acceptabel. heb 9 panelen voor ongeveer dezelfde prijs gekocht. ga niet mee in aanboden van provincie of gemeente etc deze zijn altijd duurder als je even gaat zoeken. scheelde bij mij t.o.v. provinciaal aanbod rim 1000 euro.
even nu terzake. bij het aanbrengen van de panelen had ik aan vaste kosten v.w.b. gas en elektra 127 euro bij een 2 persoon huishouden.
nu bteaald ik 48 euro per maand gemiddeld. ook hier kijk naar wat de energieleveranciers aanbieden.
als ik vervolgens beide bedragen aftrek is het iongeveer 70 euro per maand uitsparen, als u er 25 euro voor betaald komt u tochnog voordeliger uit, ook als het geplaatst wordt door een woningbouw. |grofweg 48 + 25 = 73 euro / 127 - 73 = grofweg 50 euro voordeel in uw beurs. houdt ook rekening met de vaste kosten want het gebruik van de toelevering blijft bestaan en dat iis grofweg de 48 euro die betaald wordt. het is een berekening die bij iedere huishouden anders ligt maar wel een indicatie kan geven van de berekening. heeft u een groot gezin zal het anders komen te liggen.  .