Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 25-06-2021 15:23:40
Geldzaken & Recht

Betalen voor contant geld

Het is me wat. nou nou.

ik hoorde van de week dat de prijzen weer omhoog gaan. dit is absurd. als je vroeger naar amsterdam wilde, nam je de benenwagen of de fiets. toen moest iedereen opeens met de trein en tegenwoording met de auto. en mijn ouders vinden het fijner op te lopen. dan weten ze precies hoever ze nog moeten in plaats van dat ze zitten te slapen in de trein.

ik vind dat er paal en perk gesteld moet worden aan het vervoer. we hebben toch niet gevraagd dat er elk half uur een trein rijdt? toen de auto werd ingevoerd werd de brandstofprijs verveelvoudigd. en de accijnzen die er over worden geheven zijn veel hoger dan in andere landen. hier in nederland doe ze alles om zo veel mogelijk bij jan met de pet weg te stelen/graaien, want je kan toch nergens anders heen.

hopelijk kunnen jullie een vuist maken.

in ieder geval bedankt dat u mijn satirisch bedoelde reactie heeft gelezen.