Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 26-06-2021 15:37:34
Computers & Telefonie

Draadloze intercom.

In mijn complex is de oude intercom (met telefoonhoorn) vervangen door een bedrade (via de bedrading van de oude intercom) intercom met video en in elke woning een kastje met beeldschermpje waarmee je kan praten met de aanbeller en hem of haar ook kan zien. met een bijhorende app kan het kastje doorschakelen naar een mobiel of tablet zodat je ook wanneer je niet thuis bent kan zien wie er aanbelt en zelfs met deze persoon praten. ook is hte mogelijk met de app de voordeur te openen.
bij geen gehoor kan de beller een boodschap inspreken en wordt een videotje bewaardwaarop je de boodschap kan horen en dus ook zien wie er aan de deur is geweest.

volledig draadloos in en complex lijkt mij storingsgevoelig want bij geen of onvoldoende signaal, bij weinig steunzenders, kan je alsnog niet zien wie er voor de deur staat en kan je alsnog naar beneden lopen.